M-am născut acum 49 de ani (17 Ianuarie 1968) în orasul Călan, județul Hunedoara.

Am urmat cursurile școlii generale si apoi ale liceului din orașul natal. După îndeplinirea stagiului militar (Sibiu, 1988) am continuat studiile în Cluj, unde am urmat cursurile Facultății de Științe Economice, specializarea Finanțe Contabilitate din cadrul Universității Babeș Bolyai, pe care am absolvit-o în anul 1993.

În același an m-am stabilit în Deva, oraș de care m-am îndrăgostit încă din copilărie. Tot atunci m-am angajat la banca Dacia Felix, prima bancă privată din România, având funcția de Inspector Credite (1993-1996). În acea perioadă am luat pentru prima dată contact cu mediul de afaceri local.

În 1995 am urmat cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român din București.

În perioada 1996-2001 am lucrat la Banca Transilvania, inițial în funcția de Inspector Credite, apoi în funcția de Șef Serviciu Credite. A fost o perioadă frumoasă și fructoasă în cariera mea profesională, perioadă în care am acumulat experiență în munca cu oamenii.

Din anul 2001, am considerat că este necesară o schimbare și mi-am deschis propria afacere. Acea perioadă mi-a fost utilă pentru a înțelege din interior problemele și dificultățile cu care se confruntă firmele locale, și nu erau deloc puține.

Contactul cu administrația publică locală l-am avut în anul 2000, când am fost ales consilier local pe listele PNL Deva, în mandatul 2000-2004.

Între anii 2004-2010, am fost viceprimar al municipiului Deva, perioadă în care orașul a cunoscut o dezvoltare accelerată.

Printre numeroasele atribuții, am răspuns și de investițiile care s-au realizat în acea perioadă, si aș da doar cateva exemple: telecabina de pe Dealul Cetății, Complexul Aqualand, Piața Centrală Agroalimentară, blocurile de locuințe sociale construite în acea perioadă, parcul Bejan, principalele sensuri giratorii, numeroase parcări de pe principalele bulevarde, etc.

A fost o perioadă de muncă intensă, dar am convingerea că aceste investiții sunt și astăzi apreciate de deveni.

Din 2010 până în prezent am activat în sectorul privat.

Activitatea mea politică este legată de Partidul Național Liberal. Am intrat în PNL în anul 1998. Între 2003 și 2012, am fost președintele Organizației Municipale PNL Deva.

Munca în echipă, seriozitatea și determinarea au fost cele care au contat cel mai mult în câștigarea încrederii electoratului devean.

În ceea ce privește viața personală, m-am căsătorit în anul 2000, iar în seara de revelion a aceluiași an, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu primul copil, o fată, Laura. Tot în decembrie, dar cu cinci ani mai târziu, s-a născut și băiatul nostru, Vlad.

Suntem o familie unită și așa vom rămâne mereu.