M-am născut pe data de 17 ianuarie 1968 în orașul Călan, județul Hunedoara.

După finalizarea claselor primare și liceale din orașul natal, am continuat studiile universitare la Cluj Napoca, unde am urmat cursurile Facultății de Științe Economice, specializarea Finanțe Contabilitate din cadrul Universității Babeș Bolyai până în anul 1993. În același an m-am stabilit în Deva, oraș pe care l-am iubit încă din copilărie.

M-am căsătorit în anul 2000, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat familia cu doi copii minunaţi. Suntem o familie unită și așa vom rămâne mereu.

Am început să lucrez în administrația publică locală în anul 2000 când am fost ales consilier local pe listele Partidului National Liberal, apoi președintele Organizației Municipale PNL Deva, viceprimar, iar la sfârșitul anului 2017 am fost ales primarul municipiului Deva.

A fost un mandat scurt, de mai puţin de 3 ani, în care a trebuit să lucrăm la turaţie maximă. Oamenii nu mai au răbdare – şi au dreptate să dorească rezultate. Aceasta este misiunea unui primar, să răspundă dorinţelor cetăţenilor, în cel mai scurt timp.

Împreună cu echipa mea am început proiectul de modernizare al orașului Deva, prin care au fost atrase fonduri europene în valoare de aproximativ 70 milioane euro si peste 30 milioane lei fonduri guvernamentale. Toate aceste proiecte se află în diverse stadii de materializare iar rezultatele încep să se vadă.

Deva a devenit atractivă pentru investitori şi se dezvoltă continuu. Această dezvoltare înseamnă mai multe locuri de muncă, mai bine plătite şi o creştere a calităţii vieţii pentru deveni.

Deva devine atractivă prin evenimentele sportive şi culturale, care generează un aflux sporit de turişti şi o dezvoltare a serviciilor din domeniul ospitalităţii. Turismul de eveniment cred că este una dintre principalele direcţii de dezvoltare a Devei.

Cred că un primar trebuie să aibă trei piloni pe care să se sprijine: misiune, viziune, pasiune. Vă asigur că am aceste atuuri şi că Deva se dezvoltă pe o direcţie sănătoasă.

Deva este oraşul nostru, al fiecăruia dintre noi.
Vă invit să-l iubim în fiecare zi şi să facem, împreună, #DevaFrumoasă!