Pensionarii sunt o parte importantă a Devei. Ei sunt cei care au pus bazele, cei care au construit pe vremea când noi ceilalți abea apărusem pe această lume. Aceștia și-au făcut datoria de cetățeni, iar acum la bătrânețe trebuie respectați și ajutați, deoarece merită pe deplin.

Vreau să fiți conștienți de faptul că nu sunteți și nici nu veți fi uitați. Administrația condusă de Oancea va avea grijă să aveți parte de cât se poate de multe beneficii care să vă ușureze viața. Pentru început, gratuitate pentru mijloacele de transport în comun. Pe lângă asta, se va asigura liniștea în cartiere, în special în zonele în care cetățenii sunt deranjați de gălăgia provenită din diverse surse.

Parcurile și străzile se vor moderniza, veți putea să vă plimbați liniștiți cu nepoții, veți avea spații verzi îngrijite și locuri de joacă bine amenajate unde o să puteți să petreceți timp de calitate cu alți semeni sau cu tânăra generație.

Votați Florin Oancea pentru a putea să beneficiați de ceea ce meritați cu adevărat. Votați pentru a nu fi uitați, pentru a avea parte de un oraș modern și dinamic. Haideți să batem palma pentru reconstrucția Devei împreună cu Florin Oancea!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>