Devenii au nevoie de Florin Oancea pentru că schimbarea nu vine de la sine și nici peste noapte. E necesară prezența unui lider, unui om care să preia cârma, care să ducă Deva în direcția bună.

Dincolo de culoarea sau apartenența politică, aspectul principal care contează cel mai mult este calitatea omului. Ce fel de persoană este, care îi sunt valorile, cum reacționează în situații neprevăzute. Florin este un om cu bune și cu rele, ca și orice alt om de altfel, dar are coloană vertebrală, este dedicat și iubește Deva.

Transformarea pe care Deva urmează să o facă este una grea, deoarece implică o dezinfecție, un fel de renaștere metaforică. Se vor dărâma credințe și lucruri cu care oamenii au fost obișnuiți. Omul are capacitate foarte mare de adaptare, din păcate în momentul de față normalul este stricat, sistemul și tot ce se leagă de acesta e stricat, iar cetățenii s-au adaptat, au înghițit în sec cât au putut.

Acum e timpul să nu mai acceptați vechiturile, să spuneți da noului și da schimbării. Dragi deveni, împreună cu Florin Oancea veți reuși să creați ceva minunat, veți da viață Devei. Florin este un om, care face lucrurile din suflet, cu și pentru oameni. Colaborarea și relația care se formează între cetățeni și administrație trebuie să fie una de fier.

Aveți nevoie de un om care să fie implicat, să fie printre voi, nu doar în perioada campaniei electorale ci și în restul timpului. Să fie capabil să coboare de pe “tron”, să se pună în situația persoanelor cu care discută și să dorească cu adevărat să ajute. În momentul în care ambele părți sunt deschise, posibilitățile sunt nelimitate. Problemele nu mai au aceiași greutate pentru că se găsesc soluții pentru ele, soluții care mai apoi sunt puse în practică, nu rămân doar la nivel teoretic.

E timpul să alegeți un om care să fie într-adevăr reprezentantul vostru, nu doar de fațadă.  Alegeți Florin Oancea!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>