Antreprenorii sunt o parte vitală a economiei unui oraș. De aceea administrația trebuie să pună foarte mult accent asupra sprijinirii și încurajării lor. Un primar se aseamănă destul de mult cu un businessman, deoarece făcând o paralelă, administrarea unei afaceri poate să fie similară cu administrarea unui oraș.

 

În acest sens, se poate forma o relație de colaborare și întrajutorare reciprocă între Florin Oancea și antreprenorii din oraș. Fiecare oferind soluții pentru rezolvarea problemelor celuilalt și pentru dezvoltarea afacerilor, pentru antreprenori acestea fiind firmele, iar pentru Florin, orașul.

 

Aspectele care vor fi benefice pentru antreprenori odată cu preluarea funcției de Primar al Devei de către Florin Oancea sunt următoarele:

  • Reducerea birocrației în limita posibilă acceptată de lege pentru toate activitățile necesare funcționării corecte a unei firme
  • Contracte de tipul win-win încheiate între Primărie și anumite business-uri
  • Taxe reduse care vor oferii o motivație în plus pentru continuarea afacerii și pentru înființarea de noi firme.

 

Pe lângă toate acestea, antreprenorii vor fi motivați să ofere cât mai mult din timpul și energia lor, prin atragerea de investitori. Investitori capabili să ajute la dezvoltare, cu care se pot forma colaborări durabile și folositoare.

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>