Pentru a scăpa de stigmata trecutului, de administrația proastă care a făcut doar să trimită tinerii în alte țări, voit sau nu. Motivația unui tânăr de a rămâne în Deva este aproape inexistentă, toți stimulii exteriori duc la alegerea de a părăsi orașul.

Dragi tineri, a venit timpul să spuneți stop grijilor, să luați soarta acestui oraș în mâinile voastre și să îl votați pe Florin Oancea pentru a vă asigura un viitor bun. Un viitor bun acasă, nu pe alte meleaguri, printre străini și departe de familie și prieteni.

O dată cu preluarea fotoliului de Primar al Devei, Florin va pune în aplicare planul pentru modernizarea și dinamizarea orașului. Asta implică colaborări cu diverse universități din țară pentru a putea aduce educația din Deva la standarde mai înalte, aducerea de investitori care vor asigura locuri de muncă pentru cei care termină studiile și nu numai. Datorită creșterii nivelului de educație și totodată și a economiei prin creare de parcuri industriale, salariile primite de angajați vor crește exponențial.

În plus, se va depune mult efort pentru a dinamiza cât mai mult orașul, administrația se va implica în proiecte culturale, va sprijini mai mult organizațiile, cluburile sportive și va milita pentru organizarea de evenimente regulate. Astfel, viața ca și tânăr în Deva nu va fi una plictisitoare, lipsită de acțiune, chiar din contră, aceasta va fi cât se poate de entuziasmantă.

Nu vă fie frică să faceți pașii necesari pentru schimbarea în bine. Haideți să batem palma pentru reconstrucția Devei împreună cu Florin Oancea!

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>