Instalează de AICI!

Contactează-ți PRIMARUL!

Fără intermediari!
Fără funcționari!
Fără secretare!

Instalează de AICI!

 

Comentarii
  1. Manatie Maria says:

    Va rog domnule primar Oancea sa rezolvati si asfaltarea strazii COZIA .Mult succes in tot ce va propune-ti sa realizati.

  2. Pirv Sorin Marinel says:

    Felicitari! La ora 8 am fost sa va votam. Sotia urma sa mearga la servici la ora 9 si chiar si un vot in plus conteaza. Locuim in Deva,strada zavoi,blocul 2 si am avea unele probleme de rezolvat in aceasta zona. 1. Rezolvarea parcarilor pentru masini. 2. Rezolvarea iluminatului public din zona. 3. Rezolvarea drumului prin de santuri de la vilele aferente. 4. Rezolvarea transportului public in zona care circula destul de putin sau deloc (sambata si duminica). Va multumim si speram sa se rezolve aceste probleme pentru ca e o cerere de bun simt,nu ceva extraordinar.

  3. Sult Vasile says:

    Felicitari pentru alegerea dumneavoastra ca primar! Saptamana trecuta , cred ca prin 8 nioembrie, o masina inscriptionata cu” Salubritatea” a ridicat trei containere cu gunoi menajer din fata unei vile situata pe strada Ady Endre (inca nelocuita) si au fost amplasate pe aleea Jupiter in fata blocului meu. M-am prezentat la sediul Primariei si l-am cautat pe domnul Tatar (cred ca asa se numeste) cel care a dispus mutarea acestor containere. A zis ca in urma unor plangeri a luat aceasta decizie, dar temporara( o saptamana) pana la gasirea unui alt loc care sa respecte” Normele de igiena si sanatate publica privind mediu de viata al populatiei din 2014″ care la Art. 4 litera „a” arata foarte clar la ce distanta si care sunt conditiile de infiintare a unui loc de depozitare a gunoiului menajer. Pe locul vechi a fost tot „temporar” timp de 18 ani si nu vreau sa se intample la fel si sub geamul meu. Cu tot respectul va rog sa dispuneti mutarea acestor containere sau desfiintarea lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>